algemene voorwaarden

Kleurenboom
Zwanendonk 43
4907ZH Oosterhout
KvK-nummer 65303458
BTW-nummer Nederland: NL139.995.055.B01

Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht via de webwinkel bij Kleurenboom.

1.Algemeen
1.1 Door een bestelling te plaatsen via de webwinkel van Kleurenboom gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Kleurenboom.
1.2 Kleurenboom heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

2. Bestellen
2.1. Bestellingen kunnen binnen 24 uur per mail geannuleerd worden.
2.3 Artikelen uit de rubriek ‘maandaanbieding’ kunnen niet geretourneerd worden.

3. Prijzen
3.1 Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.
3.2 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

4. Betalingen
4.1 Betalingen dienen plaats te vinden via ideal of overboeking vooraf.

5. Verzending/levering
5.1 Na ontvangst van betaling aan Kleurenboom zal uw bestelling, indien voorradig, binnen 5 dagen aan Post NL worden aangeboden en zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd worden.
5.2 Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.
5.3 Kleurenboom is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post NL. Bij een aangetekend pakket zijn de kosten voor verlies of beschadiging te verhalen bij Post NL.

Verzendkosten
1: Brievenbuspost ad. € 1,95 (incl. btw) tot 400g. Kleurenboom is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging.
2: Aantekenen binnen Nederland ad. € 17,50 (incl. btw), zending is traceerbaar en verzekerd tot 500 euro (postNL)
3: Pakketpost tot 10 kg binnen Nederland ad. € 7,95, 10 – 30 kg € 14,95 (incl. track & trace, niet aangetekend)
Alle verzendkosten zijn incl. handelings-, administratie, bank- en verpakkingskosten.

6. Retourbeleid / Herroepingsrecht
6.1 Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heb je een herroepingsrecht, waarbij je de mogelijkheid hebt om zonder enige verplichting, anders dan tegen vergoeding van de rechtstreekse kosten van terugzending, de ontvangen goederen te retourneren.
6.2 Na het verstrijken van deze zichttermijn wordt de koopovereenkomst bindend, tenzij je vóór het verstrijken ervan je herroepingsrecht uitoefent. Hiervoor moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.
6.3 Je kunt hiervoor gebruikmaken van het volgende herroeping, retour & ruil formulier, maar bent hiertoe niet verplicht.
6.4 De zichttermijn van 14 dagen geldt niet voor artikelen die op verzoek of op maat worden gemaakt, hierbij is het koopcontract meteen bindend. Vervolgens moeten de desbetreffende artikelen in goede staat (onbeschadigd en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking) binnen 14 dagen worden teruggezonden.
6.6 Na ontvangst wordt het aankoop bedrag van de geretourneerde goederen binnen 14 dagen terug betaald. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd zullen de (indien betaalde) verzendkosten worden terugbetaald.
6.7 Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd zullen de (indien betaalde) verzendkosten niet worden terugbetaald.
6.8 Bij ruilingen zullen de (indien betaalde) verzendkosten niet worden terugbetaald.
6.9 Beperkingen of uitsluitingen van de zichttermijn – op grond van de specifieke aard van de betreffende goederen of diensten – zullen duidelijk in het aanbod worden vermeld.

Voor een indicatie van de kosten van het terugsturen van een artikel kun je kijken op www.postnl.nl.

7.0 Gebrekkig product
7.1 Kleurenboom verplicht de klant om de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen 24 uur per e-mail te melden.
7.2 Indien u wilt retourneren vanwege gebreken aan het product, dient u contact op te nemen middels de website van Kleurenboom. Vermeld u duidelijk wat de gebreken zijn en wanneer u het product gekocht heeft. Kleurenboom zal zorgdragen voor een passende oplossing.

8.0 Aansprakelijkheid
8.1 De kleur van afbeeldingen van producten op onze website kan iets afwijken. Te alle tijden wordt getracht de werkelijke kleur zo nauwkeurig mogelijk te benaderen.

Toepasselijk recht
9.1 Wij herroepen ons op het Nederlands Recht.
9.2 Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per email via de website van Kleurenboom.
Uiterlijk binnen 3 werkdagen zullen wij op uw klacht reageren.

10. Privacy
10.1 Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens in ons klantenbestand en deze niet aan derden verstrekken.

11. Copyright
11.1 Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren van de website en webshop van Kleurenboom.

Klachten & Vragen

Mocht u niet tevreden zijn over een levering of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op de volgende wijzen:

Telefonisch: 06 – 55755707;
Schriftelijk per post: Kleurenboom, Zwanendonk 43, 4907 ZH, Oosterhout;
Schriftelijk per e-mail: info@kleurenboom.com